Retail

OVER APPICAL

SNELLE EN INTERACTIEVE ONBOARDING

OVER APPICAL – WorkforceIT creëert samen met u een online inwerkprogramma voor nieuwe medewerkers dat binnen een paar weken staat als een huis. Wij leveren het product Appical, waarmee u beschikt over de techniek en de mobiele app om nieuwe medewerkers zich snel thuis te laten voelen en al vóór indiensttreding te laten starten met inwerken.

U bent de baas over de content in de app. Gebruik video’s, checklists, quizzen, interactieve opdrachten of virtual reality om een interactief inwerktraject te maken voor uw nieuwe medewerkers.

Inwerken is een cruciale fase voor een succesvolle samenwerking tussen medewerker en organisatie. Inwerken kost vaak veel tijd en moeite. Wij werken continue aan innovatieve manieren om dat proces te verbeteren. Niet alleen internationale merken zoals KLM, Heineken en Pepsico, maar ook Nederlandse ziekenhuizen als OLVG en Medisch Spectrum Twente gebruiken Appical om een interactieve onboarding ervaring aan hun nieuwe medewerkers te bieden.

Appical oplossingen

  • Woordenboek

  • Checklist

  • Augmented Reality

  • Altijd & overal leren

  • Peoplefinder

  • Interactieve Content

0
%
toegang tot inwerkapp
0
%
minder vertrek na 3 jaar
0
%
hogere tevredenheid onder managers

Voordelen van Appical

Blueprints

Wij helpen bij het maken van de inwerkapp door blueprints aan te bieden. Deze zijn ontwikkeld op basis van de best practices van onze klanten.

Analytics

Bekijk de prestaties van al het nieuwe personeel in één oogopslag. Weten hoe de nieuwe medewerker presteert is belangrijk. Appical voorziet in gebruiksstatistieken zoals de totale tijd die gebruikers besteden aan het leren, de tijd per sessie, aantal herhaalbezoeken en de hun score. Naast deze statistieken kan je individuele gebruikersdata bekijken en downloaden.

Diverse talen

Niet iedereen heeft dezelfde informatiebehoefte of spreekt dezelfde taal. Met Appical maak je eenvoudig verschillende inwerktrajecten aan. Functiegericht, in meerdere talen of voor bepaalde divisies bijvoorbeeld.

Dashboard

In het dashboard zien nieuwe medewerkers precies hoe ver ze zijn in hun inwerktraject en hoe ze hebben gescoord op de verschillende onderdelen. Vanuit het dashboard is er toegang tot alle functies van het Appical platform. Het dashboard is de cockpit: u vindt er alle informatie terug over de courses, chapters en pages in het inwerktraject.

Usability

Het platform is zeer eenvoudig te gebruiken. Ontwerp het inwerktraject met speels gemak en beheer de content eenvoudig en snel.

Integraties met bestaande HR systemen

Onze open API maakt het mogelijk om met vrijwel alle bestaande HR software te integreren. Bijvoorbeeld met een recruitmentsysteem (ATS) of een personeelsmanagementsysteem. Deze integratiemogelijkheid zorgt ervoor dat gebruikersdata veilig en eenvoudig in deze systemen kan worden verwerkt. Ook kunnen gebruikers automatisch worden aangemaakt of kan er gebruik gemaakt worden van een single sign on.
Geïnteresseerd?
Klik hier voor meer informatie.
Vraag een demo aan
Vragen?
Klik hier indien u vragen heeft over Appical.
Stel uw vraag
Search WorkforceIT
Share: