dienstverlening-schoonmaak

DIENSTVERLENING

WORKFORCE MANAGEMENT VOOR UW BRANCHE

Voor organisaties waar mensen het belangrijkste kapitaal vormen, is WorkforceIT de partner op het gebied van Workforce Management. We hebben ruime ervaring met software oplossingen bij diverse dienstverlenende bedrijven. De juiste processen en software kunnen het verschil maken tussen winst en verlies. Marktontwikkelingen vragen om steeds weer passende ondersteuning, die ervoor zorgt dat doelstellingen gehaald worden en klanten en medewerkers tevreden zijn. Wilt u ook inzicht krijgen in hoe u uw workforce optimaal kunt benutten? Neem contact op met WorkforceIT.

null

SP-EXPERT VOOR DIENSTVERLENENDE BEDRIJVEN

Met SP-Expert kun je als dienstverlener een optimale personeelsplanning genereren, ook als dat over verschillende locaties gaat en er gebruik wordt gemaakt van flexwerkers. Bovendien zijn allerlei gegevens met betrekking tot het personeel, zoals contracten, toeslagen, vakantiesaldi enzovoorts direct inzichtelijk op een modern vormgegeven planbord. SP-Expert kan ook ( in combinatie met andere systemen) gebruikt worden voor het strategisch plannen van personeel.

null

SPEAKAP VOOR DIENSTVERLENENDE BEDRIJVEN

Met het interne communicatieplatform Speakap kunnen dienstverleners op een professionele wijze alle medewerkers makkelijk bereiken en informeren met de voor hen relevante informatie, ook de non-desk medewerkers. Medewerkers kunnen hiermee ook onderling communiceren en samenwerken. Het werkt net als de bekende sociale media, maar dan in een veilige en besloten omgeving. Speakap draagt bij aan de klanttevredenheid en leidt toch een hogere medewerkerbetrokkenheid. De applicatie in uw eigen huisstijl en geïntegreerd met andere systemen? Het is allemaal mogelijk.

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten?
Klik hier
Vragen?
Heeft u vragen omtrent de WFM-oplossingen voor uw branche?
Stel uw vraag
Search WorkforceIT
Share: