Gezondheidszorg planning
Gezondheidszorg
Branche Gezondheidszorg

GEZONDHEIDSZORG

WORKFORCE MANAGEMENT VOOR UW BRANCHE

Meer en betere zorg met minder geld. Voor deze opgave staan alle organisaties in de gezondheidszorg: ziekenhuizen, verzorgingshuizen, thuiszorg, gehandicaptenzorg, GGZ, jeugdzorg, … Een fikse uitdaging in tijden van vergrijzing, een groeiende vraag naar extramurale zorg en steeds mondiger en kritischer cliënten en patiënten. Uiteindelijk wilt u gewoon goede zorg leveren met tevreden en betrokken medewerkers. Het goed managen en efficiënt laten opereren van uw workforce helpt hierbij. WorkforceIT is uw partner in Workforce Management oplossingen. Wij hebben jarenlange ervaring in de zorg en zijn bekend met de vraagstukken die spelen in deze sector. Daardoor kunnen wij specifieke en pragmatische oplossingen bieden met kwaliteitsverbetering, kostenbesparingen en een hogere cliënt- en medewerkertevredenheid tot gevolg.

null

SP-EXPERT VOOR DE ZORG

SP-Expert biedt u een bewezen oplossing voor planningsvraagstukken en het maken van een optimale personeelsplanning. Met de juiste capaciteitsplanning sluit de personeelsinzet nog beter aan op de zorgvraag. Er is minder inhuur nodig en de juiste medewerker wordt ingezet voor de gevraagde zorg. Dat bespaart kosten en verhoogt de kwaliteit van de zorg. Daarnaast kunt u met SP-Expert alle vormen van zelfroosteren of teamroosteren, zoals wij het noemen, ondersteunen.

null

TEAMTELEFOON VOOR DE ZORG

Met TeamTelefoon kan een team gezamenlijk de telefonische bereikbaarheid organiseren op basis van doorgegeven beschikbaarheid. Hierdoor is er voor cliënten en andere personen, zoals de huisarts, het ziekenhuis of de mantelzorger, altijd iemand bereikbaar. Voor zorgorganisaties of wijkteams biedt TeamTelefoon meer inzicht in het contact, een hogere servicegraad en besparing op de telefoonkosten.

null

APPICAL VOOR DE ZORG

In de zorg worden dagelijks vele vacatures vervuld. Vooral de inwerkperiode erna is cruciaal voor het behouden van die nieuwe medewerkers. De juiste informatie en een warm welkom zorgen voor betrokkenheid bij de organisatie. Dat kan nu online en op een speelse manier met Appical. WorkforceIT is in Nederland de officiële reseller van Appical in de Care markt. Deze app maakt inwerken efficiënt, makkelijk en zelfs leuk. De nieuwe medewerker kan al vóór indiensttreding starten met inwerken en wordt bijvoorbeeld via een video welkom geheten door de directeur, ziet in de app wie de toekomstige collega’s zijn, speelt een quiz over de organisatie of loopt alvast virtueel door het gebouw.

null

SPEAKAP VOOR DE ZORG

Medewerkers in de gezondheidszorg zijn veelal mobiel en niet altijd in contact met hun collega’s. Met Speakap kunnen zij op een moderne manier met elkaar communiceren en informatie op afstand met elkaar delen en kun je als organisatie gericht relevante berichten sturen aan bepaalde teams of afdelingen. Dit verhoogt de efficiëntie en, vooral ook bij ambulante medewerkers, de betrokkenheid bij de organisatie. Speakap werkt net als de bekende sociale media zoals Facebook en Whats app, maar dan in een veilige en besloten omgeving. Speakap kan ook gekoppeld worden met andere systemen als roosterpakketten en E-learning tools.

Benieuwd naar de ervaringen van klanten?
Klik hier
Vragen?
Heeft u vragen omtrent de WFM-oplossingen voor uw branche?
Stel uw vraag
Search WorkforceIT
Share: