Planning Horeca
Planning Retail
Retail en Horeca

HORECA EN RECREATIE

WORKFORCE MANAGEMENT VOOR UW BRANCHE

De horeca en recreatiesector groeit door hogere consumentenbestedingen, een aantrekkende zakelijke vraag en meer inkomend toerisme. Nederland ontwikkelt zich steeds meer tot ‘leisureland’ waar wonen, werken en winkelen niet meer zonder goede horeca- en belevingsconcepten kunnen. Tegelijkertijd volgen consumententrends elkaar snel op en staat de levenscyclus van producten en concepten onder druk. Dit in combinatie met toenemende concurrentie leidt tot een uitdagend speelveld, waarin het personeel, de workforce, optimaal moet kunnen worden ingezet en bewegen. Horeca en Recreatie is bij uitstek een branche waar het om mensen draait. Kwaliteit, gastvrijheid en beleving zijn van essentieel belang geworden om toegevoegde waarde te bieden. Dat kan alleen als de medewerkers de juiste competenties hebben en betrokken hun werk kunnen uitvoeren en daarmee service kunnen bieden aan de gasten. WorkforceIT biedt bewezen oplossingen voor horeca- en recreatiebedrijven.

null

SP-EXPERT VOOR HORECA EN RECREATIE

Binnen de horeca en recreatiesector heb je veelal te maken met parttime medewerkers, meerdere locaties en verschillende medewerkercontracten. SP-Expert, de flexibele en innovatieve planningssoftware, zorgt voor de inzet van een optimaal aantal medewerkers met de juiste competenties op de juiste tijden. Dit is efficiënt en verhoogt uw servicegraad. Communiceren gaat via internet of de App, waardoor medewerkers snel geïnformeerd worden over hun rooster.

null

SPEAKAP VOOR HORECA EN RECREATIE

Binnen de Horeca en Recreatiebranche draait alles om de gasten/bezoekers. Zij willen zich prettig voelen en verwachten vriendelijk personeel en een goede service. De medewerkers spelen dus een belangrijke rol. Met het interne communicatieplatform Speakap kun je alle medewerkers makkelijk bereiken en informeren met de voor hen relevante informatie, ook de non-desk medewerkers. Zij kunnen ook onderling communiceren en samenwerken. Het werkt net als de bekende sociale media, maar dan in een veilige en besloten omgeving. Speakap draagt bij aan de tevredenheid van de gasten en medewerkers. De applicatie in uw eigen huisstijl en geïntegreerd met andere systemen? Het is allemaal mogelijk.

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten?
Klik hier
Vragen?
Heeft u vragen omtrent de WFM-oplossingen voor uw branche?
Stel uw vraag
Search WorkforceIT
Share: