Logistiek en Industrie
Logistiek en industrie - distributie

LOGISTIEK EN INDUSTRIE

WORKFORCE MANAGEMENT VOOR UW BRANCHE

In de Industrie en Logistiek zijn de inzetbaarheid van werknemers en hun betrokkenheid van grote waarde. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat door meer betrokkenheid en de juiste aandacht de productiviteit en kwaliteit toenemen.

Door de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt zijn de verschillen tussen generaties toegenomen. De generatie x, y en z hebben verschillende verwachtingen van een werkgever en kijken anders naar de werkrelatie. De generatieverschillen hoeven elkaar echter niet tegen te werken, maar kunnen elkaar juist versterken door collaboratie. Door binnen een bedrijf werknemers gericht te stimuleren om online te leren, kennis te delen en zichzelf te ontwikkelingen kan de potentie van de organisatie maximaal worden benut.

Workforce Excellence houdt in dat nieuwe werknemers snel productief zijn (onboarding), werknemers betrokken zijn, voldoende aandacht en feedback ontvangen en continue leren en hun kennis op niveau houden.

null

SP-EXPERT VOOR INDUSTRIE EN LOGISTIEK

De oplossing SP-Expert is flexibel en biedt vele mogelijkheden op het vlak van personeelsplanning en tijdsbeheer. Iets dat bedrijven binnen Industrie en Logistiek in staat stelt zich vooral met hun hoofdactiviteiten bezig te houden, maar dan efficiënter. Elke medewerker, met welk contract dan ook op de juiste plek op de juiste tijd.

null

SPEAKAP VOOR INDUSTRIE EN LOGISTIEK

In de transportsector, waar mensen en lading veilig en efficiënt verplaatst dienen te worden, is naadloze en betrouwbare communicatie tussen medewerkers van essentieel belang. Met het engagement- en communicatieplatform Speakap is iedere medewerker, desk of non-desk, makkelijk te bereiken. Je ontvangt alleen voor jou of jouw team relevante informatie zoals je planning, HR informatie, feedback of gewoon de lunchaanbiedingen van vandaag. Net als in een social-media- achtige-omgeving, maar dan veilig en besloten. Dit draagt enorm bij aan de werknemersbetrokkenheid en dus de klanttevredenheid.

Wenst u Speakap in uw eigen huisstijl en geïntegreerd met andere systemen? Wij maken het allemaal mogelijk.

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten?
Klik hier
Vragen?
Heeft u vragen omtrent de WFM-oplossingen voor uw branche?
Stel uw vraag
Search WorkforceIT
Share: