Planning IT Partner Helpline B.V.

helpLine

WorkforceIT heeft in helpLine de partner gevonden om de operationele planning voor klanten in de gezondheidszorg nog verder te vergemakkelijken. WorkforceIT adviseert en ondersteunt bij zowel strategische planning van personeel als bij planning van personeelsinzet op de korte termijn.  Sinds 2008 hebben WorkforceIT en helpLine als samenwerkende partners meerdere opdrachten in de zorgsector uitgevoerd.

Actuele zorgvraag in kaart

Aan de basis van een goede personeelsplanning ligt een strategie die voortkomt uit de missie, visie en ambitie van de organisatie. Uiteindelijk is personeelsplanning ook een dagelijkse uitdaging. Careware+ brengt de actuele zorgvraag in kaart en koppelt deze aan beschikbare geschikte medewerkers. Voor de dagelijkse operationele planning een laagdrempelig en praktisch instrument. Door de handige interfaces hebben planners snel overzicht. Door het hele proces van indicatie van de zorgvraag tot salariëring langs één lijn te digitaliseren, ontstaat een uniform en eenduidig systeem. Het risico op fouten in de administratie (bijvoorbeeld bij salarisberekening) door het niet goed aansluiten van verschillende werkwijzen of systemen vermindert aanzienlijk. Met als resultaat minder onnodige kosten.

PDA, Planautomaat en design

Een nieuwe vinding van helpLine is de Planautomaat voor de ambulante zorg. Op eenvoudige wijze kan een medewerker de optimale route langs alle cliënten van de dag samenstellen. Verder besteedt helpLine zeer veel aandacht aan ergonomie en design: alles moet zo laagdrempelig en gebruiksvriendelijk mogelijk zijn.

Over helpLine

helpLine B.V. is al meer dan 14 jaar gespecialiseerd in servicemanagement, smart planning, mobiel werken en het minimaliseren van administratieve lasten door slimme ICT. Centraal staat daarbij Serviceware, het planning- en serviceplatform dat voor gebruikers en cliënten via web en/of app beschikbaar is.

Belangrijkste marktsegment voor helpLine in Nederland is de zorg met meer dan 25 duizend gebruikers die dagelijks aan meer dan 100 duizend cliënten zorg verlenen. Daarnaast worden de oplossingen van helpLine internationaal toegepast in de field service. helpLine is onderdeel van de PMCS.helpLine Software Group met meer dan 250 medewerkers.

Search WorkforceIT
Share: