Publieke sector
Publieke sector
Publieke sector

PUBLIEKE SECTOR

WORKFORCE MANAGEMENT VOOR UW BRANCHE

De publieke sector verleent diensten voor en tegenwoordig ook met burgers en bedrijven. Het gaat om diensten die veel personeelsinzet vergen, vaak ook van specifiek gekwalificeerde medewerkers. Van overheden wordt bij uitstek verwacht dat zij zich aan de regels houden. Maar ook een goedlopende corporate communicatie en interne communicatie wordt van hen verwacht. Overheden willen werken op een hoog serviceniveau en beloftes aan de burger waarmaken. Ook zien we in de publieke sector vergaande automatisering en digitalisering. Deze ontwikkelingen vragen om een juiste organisatie en inzet van het personeel en een nieuwe manier van communiceren met elkaar. Efficiënt en klantgericht zijn en tegelijkertijd personeelsbudgetten in de hand houden, vraagt om een professionele aanpak met bijbehorend systeem. WorkforceIT is uw partner met ruime kennis en ervaring in deze sector.

null

SP-EXPERT VOOR DE PUBLIEKE SECTOR

Diverse gemeenten, ministeries, bibliotheken en handhavingsorganisaties maken gebruik van SP-Expert bij allerlei planningsvraagstukken. Een goede capaciteits- en roosterplanning is van grote meerwaarde voor de inzet van een optimaal aantal medewerkers met de juiste competenties. Daarnaast integreert SP-Expert alle relevante wet- en regelgeving, waardoor de overheid kan streven naar 100% correctheid. Communiceren en roosteren gaat via internet of de App en verantwoording afleggen is geen probleem door eenvoudig te verkrijgen rapportages.

null

SPEAKAP VOOR DE PUBLIEKE SECTOR

Speakap is een sociaal communicatieplatform dat helpt alle medewerkers snel te bereiken met de voor hem/haar relevante informatie, ook de overheidsmedewerkers die niet achter een bureau zitten. Het werkt net als de bekende sociale media, vanaf ieder apparaat met internettoegang kun je communiceren en samenwerken. Juist doordat het om een besloten en veilig platform gaat, is het zeer geschikt voor overheidsorganisaties. Het gebruik van Speakap draagt bij aan de klanttevredenheid en medewerkerbetrokkenheid. De applicatie in uw eigen huisstijl en geïntegreerd met andere systemen? Het is allemaal mogelijk.

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten?
Klik hier
Vragen?
Heeft u vragen omtrent de WFM-oplossingen voor uw branche?
Stel uw vraag
Search WorkforceIT
Share: