Retail
Retail planning
Retail

RETAIL

WORKFORCE MANAGEMENT VOOR UW BRANCHE

Retail is een snelle markt, waarin je moet blijven inspelen op de wensen van de consumenten en een hoge mate van service wilt bieden. De concurrentie is hoog en dit maakt het optimaal benutten van je workforce tot een zeer belangrijke factor. Goed geïnformeerde en betrokken medewerkers maken mede het verschil. WorkforceIT helpt organisaties in de retail hierbij. Wij bieden voor de retailmarkt passende oplossingen, die modern, internationaal inzetbaar en meertalig zijn en kunnen koppelen met vele bestaande systemen. Hiermee kun je niet alleen de conversie en productiviteit verhogen, maar ook de betrokkenheid van de medewerkers en de klanttevredenheid vergroten.

null

SP-EXPERT VOOR DE RETAIL

In de winkels is een flexibele en optimale inzet van goed gekwalificeerd personeel erg belangrijk. Precies voldoende medewerkers op de juiste plek en tijd. De planningssoftware SP-Expert is future-proof, internationaal en zeer geschikt voor bedrijven met variabele bezettingseisen. Met SP-Expert kunt u nauwkeurig forecasten en het primaire proces efficiënter maken. Dit verhoogt de omzet en klanttevredenheid en verlaagt de loonkosten. Bovendien kunt u de medewerkers betrekken bij het opstellen van het rooster en het inzichtelijk maken via de App.

null

SPEAKAP VOOR DE RETAIL

Personeel dat over relevante informatie beschikt, zorgt voor een beter klantcontact en betere service. Het interne communicatieplatform Speakap biedt snelle communicatie tussen hoofdkantoor en winkels en tussen shopmanagers en winkelmedewerkers. Iedereen is makkelijk te bereiken en krijgt alleen relevante informatie, ook de non-desk medewerkers. Het werkt net als de bekende sociale media, maar dan in een veilige en besloten omgeving. Dit draagt bij aan de klanttevredenheid en medewerkerbetrokkenheid. De applicatie in uw eigen huisstijl en geïntegreerd met andere systemen? Het is allemaal mogelijk. Ook voor magazijn of distributiecentra.

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten?
Klik hier
Vragen?
Heeft u vragen omtrent de WFM-oplossingen voor uw branche?
Stel uw vraag
Search WorkforceIT
Share: