Retail

OVER SPEAKAP

HET ONLINE SOCIAAL NETWERK EN COMMUNICATIEPLATFORM VOOR UW (NON-DESK) MEDEWERKERS

OVER SPEAKAP – Kent uw organisatie veel non-desk medewerkers die u moeilijk kan bereiken? Of heeft u veel parttime of tijdelijk personeel met flexibele werktijden of op meerdere locaties? Of werken uw medewerkers veel op locatie bij de cliënt? Delen uw medewerkers informatie en foto’s via sociale media als WhatsApp of Facebook, waardoor voor hen privé- en professionele berichten door elkaar lopen? En hoe veilig is dat eigenlijk voor uw organisatie?

Herkent u dit? Dan is het tijd om de corporate communicatie en interne communicatie in uw organisatie te optimaliseren. Met Speakap, een intern online sociaal netwerk, delen u en uw medewerkers informatie, kennis en documenten. De communicatie verloopt via tijdslijnen en chats zowel top-down, bottom-up als horizontaal tussen individuele medewerkers of groepen van medewerkers. Net zo gemakkelijk als de bekende publieke sociale media, maar dan geheel veilig en afgeschermd. Alleen door de organisatie uitgenodigde personen kunnen deelnemen en medewerkers die de organisatie verlaten worden automatisch verwijderd uit het systeem.

Speakap zorgt op die manier niet alleen voor beter geïnformeerde medewerkers, maar verhoogt ook aantoonbaar de betrokkenheid van uw medewerkers, met een hogere productiviteit, minder verzuim en verloop en meer tevreden medewerkers en klanten als resultaat.

Medewerkers kunnen het platform benaderen via smartphone of pc, waar ze ook zijn. Op die manier zijn ze ook zeer goed bereikbaar. Snelle en eenvoudige communicatie van relevante informatie uit de organisatie, maar ook onderling, maken het tot een efficiënt online sociaal netwerk. Speakap kan door middel van een open API geïntegreerd worden met de door de klant gebruikte software, zoals het HR-, Workforce Management- en E-learning systeem en is gebouwd met de laatste beveiligingstechnologieën.

speakap

Speakap oplossingen

  • Persoonlijke profielen

  • Berichten versturen

  • Nieuws items

  • Tijdlijn

  • Notificaties

  • Groepen

  • Zoekmachine

  • Documentmanagement

Sociaal intranet
0
%
sneller geïnformeerd
0
%
hogere tevredenheid
0
%
lagere kosten

Voordelen van Speakap

Betrokken medewerkers

Verhoog de betrokkenheid en productiviteit van de medewerkers met 25%

Efficiënte communicatie

Werk en communiceer effectief binnen en tussen teams

Minder e-mail

Communiceer snel, efficiënt en overzichtelijk met één of meerdere mensen

Kennisdeling

Deel ideeën, verhoog de expertise van je medewerkers en blijf innovatief

Kostenbesparing

Bespaar op reis-, communicatie en operationele kosten

Geïntegreerd

Laat communicatie, kennisdeling en medewerkers samenkomen
Geïnteresseerd?
Klik hier voor meer informatie.
Vraag een demo aan
Vragen?
Klik hier indien u vragen heeft over Speakap.
Stel uw vraag
Search WorkforceIT
Share: