Mobiliteit planning
Mobiliteit planning
Mobiliteit planning

TRANSPORT

WORKFORCE MANAGEMENT VOOR UW BRANCHE

Transport, het verplaatsen van personen of goederen, is een belangrijk onderdeel voor veel bedrijven. De vele vormen van transport kennen hun eigen discipline, processen en aandachtspunten. In deze (internationale) branche vormt het personeel één van de belangrijkste factoren en gaat het werk vaak 24 uur per dag en 365 dagen per jaar door. Het optimaal kunnen communiceren met de juiste doelgroepen levert dan ook vele voordelen op. WorkforceIT levert en implementeert diverse oplossingen voor de transportsector. Deze moderne oplossingen zijn internationaal inzetbaar en zorgen niet alleen voor efficiëntie en kostenbeheersing, maar ook voor meer betrokkenheid onder de medewerkers.

null

SP-EXPERT VOOR TRANSPORT

Transportbedrijven hebben veelal grote aantallen medewerkers met diverse contracten. Ze werken met shifts en kennen wisselende perioden van drukte, waardoor een goed personeelsplanningsysteem van grote waarde is. SP-Expert helpt u vooruit te plannen en zorgt voor precies voldoende gekwalificeerde medewerkers op de juiste plek en tijd. De intelligente planningssoftware integreert wet en regelgeving en is internationaal toepasbaar. Het is gebruiksvriendelijk en biedt een moderne en efficiënte communicatie met de medewerkers.

null

SPEAKAP VOOR TRANSPORT

In de transportsector, waar mensen en lading veilig en efficiënt verplaatst dienen te worden, is naadloze en betrouwbare communicatie naar en tussen medewerkers niet onbelangrijk. Met het interne communicatieplatform Speakap is iedereen makkelijk te bereiken, ook de non-desk medewerkers. Je ontvangt voor jou relevante informatie en het werkt net als de bekende sociale media, maar dan in een veilige en besloten omgeving. Dit draagt bij aan de klanttevredenheid en medewerkerbetrokkenheid. De applicatie in uw eigen huisstijl en geïntegreerd met andere systemen? Het is allemaal mogelijk.

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten?
Klik hier
Vragen?
Heeft u vragen omtrent de WFM-oplossingen voor uw branche?
Stel uw vraag
Search WorkforceIT
Share: