Retail
Retail planning
Retail

WAT LEVEREN WE

WFM OPLOSSINGEN VAN WorkforceIT

WorkforceIT helpt klanten bij het optimaal benutten van het potentieel van hun workforce. Hiertoe leveren en implementeren wij bewezen software oplossingen onder andere op het gebied van Workforce Management/personeelsplanning, interne communicatie en bereikbaarheidsplanning. Onze oplossingen dragen niet alleen bij aan het behalen van uw doelstellingen, maar verhogen ook de klant- en medewerkertevredenheid.

SP-Expert

Met SP-Expert kunt u uw personeel zo optimaal mogelijk plannen. U kunt forecasten en vooruit plannen, waardoor de planning steeds nauwkeuriger wordt. Snel en eenvoudig roosteren van medewerkers terwijl het systeem automatisch rekening houdt met alles wat van belang is.

spx expert demo weergave
Sociaal intranet

Speakap

Met Speakap, een intern communicatieplatform, bezorgt u alle medewerkers de informatie en de berichten die voor hen van belang zijn, in een gesloten netwerk en volledig veilig. Net als Facebook en Whatsapp verbindt Speakap als intern sociaal netwerk al uw medewerkers (ook non-desk). Beter geïnformeerde, meer betrokken en meer gemotiveerde medewerkers zijn het resultaat.

TeamTelefoon

Met TeamTelefoon creëren teams gezamenlijk de perfecte telefonische bereikbaarheid. Teamleden geven telefonisch, via de app of de computer hun beschikbaarheid door. Als het eerste teamlid bezet is, schakelt de TeamTelefoon automatisch door naar de volgende. Maximale flexibiliteit, service en een verlaging van de telefoonkosten.

teamtelefoon-product
appical

Appical

Inwerken, het zogenaamde onboarden, is een cruciale fase voor een succesvolle samenwerking tussen een nieuwe medewerker en de organisatie. Maar onboarding kost vaak veel tijd en moeite. Wij leveren het product Appical, waarmee nieuwe medewerkers online via een app al vóór indiensttreding kunnen starten met inwerken. Het is innovatief, interactief, snel en gemakkelijk. De nieuwe medewerkers voelen zich meteen thuis en inwerken is nog nooit zo efficiënt geweest.

Vragen over onze WFM oplossingen?
Neem contact op
Search WorkforceIT
Share: