Optimale personeelsplanning

KOM WERKEN BIJ WORKFORCEIT

WorkforceIT is een dynamische organisatie, met een team van enthousiaste medewerkers. Wij zijn altijd op zoek naar professionals op het gebied van ICT om ons team te versterken. Overige vacatures vindt u hieronder.

Afstudeerstage: Onderzoek Pre- en Onboarding nieuwe medewerkers in de zorg

 

Functieomschrijving

Ben jij ook zo geïnteresseerd in hoe mensen hun eerste 6 maanden bij een bedrijf beleven, en zou jij daar een afstudeeronderzoek naar willen doen? Dan zoeken we jou!

De marketing afdeling van WorkforceIT is verantwoordelijk voor het in de markt zetten van 4 oplossingen op het gebied van personeelsplanning, telefonische bereikbaarheid, interne communicatie en onboarding in Nederland, België en Duitsland.

 

Voor de oplossing rondom pre- en onboarding, willen we graag een landelijk onderzoek doen naar de manier waarop nieuwe medewerkers in de zorg ingewerkt worden en hoe ze dit ervaren. Wij zijn op zoek naar een afstudeerder die dit onderzoek wil opzetten en uitvoeren. De uitkomsten ervan  zullen uiteindelijk gebruikt worden bij marketingthema’s en content.

 

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een afstudeerder in de studierichting Marketing, HRM, Communicatie of aanverwant op HBO werk- en denkniveau. In de afstudeerstage bieden wij je veel ruimte voor eigen initiatief om je onderzoek vorm te geven. Wij zoeken iemand die van aanpakken houdt en het leuk vindt zelfstandig aan de slag te gaan en niet bang is om mensen te benaderen

 

Verder heb je:

  • een strategische gedachtegang;
  • brede interesses;
  • kennis van verschillende onderzoekmethoden
  • een proactieve instelling;
  • een goede beheersing van de Nederlandse taal. Een goede beheersing van de Engelse en Duitse taal is een pré.

 

Bedrijfsprofiel

WorkforceIT levert en implementeert innovatieve en flexibele HR toepassingen. We helpen bedrijven en organisaties om het potentieel van hun medewerkers optimaal te benutten.

Onze oplossingen verbeteren de productiviteit, stimuleren de ontwikkeling, betrokkenheid, interne communicatie en motivatie van (nieuwe) medewerkers en verhogen zowel de medewerker- als klanttevredenheid. De inzet van nieuwe, Cloud-gebaseerde en mobiele technologie biedt onze klanten uitgebreide mogelijkheden.

WorkforceIT heeft een enthousiast internationaal team met veel kennis en ervaring in  verschillende marktsegmenten. Jij zult onderdeel gaan uitmaken van het marketingteam in Nederland, gevestigd in Houten.

 

Wij bieden

Een uitdagende opdracht in een B2B organisatie met diverse producten en klantsegmenten. Een werkomgeving waarin je veel kunt leren.  En verder:

  • Een stagevergoeding van 350 euro;
  • Elke dag een lekkere lunch, gezellig met de aanwezige collega’s
  • Veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid;
  • Een informele sfeer en prettige werkplek

 

Jouw sollicitatie

Ben jij die afstudeerder die deze uitdaging met beide handen aanpakt, overtuig ons dan met een brief en een sterk CV.

 

Heb je nog vragen? Neem contact op met Leonie Jeninga-Stoutmeijer:

T: 06-18 29 63 16

E: leonie.jeninga@workforce-it.com

 

 

 

Search WorkforceIT
Share: