PlanningIT - Workforce Management Excellence

WIE ZIJN WE

WorkforceIT IN HET KORT

WorkforceIT levert en implementeert software oplossingen op het gebied van Workforce Management en Workforce Excellence. Deze innovatieve en flexibele oplossingen zijn succesvol geïmplementeerd binnen verschillende branches. Met vestigingen in Nederland, België en Duitsland ondersteunen wij onze klanten bij het optimaal benutten van het potentieel van hun workforce.

Wij bieden oplossingen op het gebied van:

  • Optimale personeelsplanning – SP-Expert
  • Plannen van bereikbaarheid- TeamTelefoon
  • Innovatieve onboarding – Appical
  • Efficiënte interne communicatie – Speakap

Ons team heeft ruime kennis en ervaring van Workforce Management, Workforce Excellence en de verschillende marktsegmenten. Onze medewerkers zijn creatief en werken altijd naar een passende oplossing voor de klant. In combinatie met de moderne software applicaties leidt dit tot efficiëntie, aansprekende kostenbesparingen en een hoge klant- en medewerkertevredenheid.

“WorkforceIT, uw partner in Workforce Management en Excellence”

timeline_pre_loader

Oprichting PlanningIT

1999

SP-Expert RichClient implementaties en Webportaal ontwikkeling

2000 – 2009

SP-Expert SmartClient, vernieuwde planningsoftware

2009

SP-Expert Employee Self Service (ESS), modern medewerkersportaal

2010

Eerste versie Speakap, intern communicatieplatform

2010

100ste klant SP-Expert

2011

SP-Expert ESS App en ESS Zelfroosteren

2013

Start ontwikkeling TeamTelefoon

2014

Teamroosteren met SP-Expert

2015

PlanningIT wordt WorkforceIT

2018

Onze missie

“WorkforceIT wil haar klanten zo goed mogelijk ondersteunen in het optimaal benutten van het potentieel van hun workforce en daarbij efficiëntie, kostenbesparingen en een verhoogde klant- en medewerkertevredenenheid creëren.”

Onze visie

Een veranderende samenleving en marktomstandigheden dragen ertoe bij dat organisaties op een innovatieve manier moeten omgaan met het inzetten en laten samenwerken van hun workforce.

Workforce Management is dan ook een essentieel onderdeel van de totale bedrijfsstrategie en levert een belangrijke bijdrage aan het behalen van de doelstellingen van de onderneming. Tevreden en gemotiveerde medewerkers vormen mede de basis tot succes.

Het bewustzijn bij HR managers en directies stijgt; ondanks kostenbesparingen, hoge concurrentie of andere ontwikkelingen toch het potentieel van je workforce excellent benutten, dat wordt cruciaal.

Search WorkforceIT
Share: